Project Description

Zonnedakenactie

Geen zonnepanelen op uw eigen dak? Geen probleem: doe mee aan de zonnedakenactie! Niet de lasten, wel de lusten.

ZONNEDAKENACTIE

Woont u in een huurwoning, is uw dak niet geschikt of vindt u zonnepanelen op uw eigen dak niet mooi? Geen probleem, want u kunt investeren in panelen op een zonnedak van LECO-energie. En zo profiteert u van de voordelen. Door mee te doen met de zonparticipaties, heeft u wel de lusten (opbrengst), maar niet de lasten (beheer, onderhoud).

Voor particulieren en middenstanders

U neemt deel aan het project door zonnepanelen te kopen in de vorm van zonparticipaties; één participatie is één zonnepaneel. U bepaalt zelf het aantal zonparticipaties dat u wilt kopen, alles is mogelijk. Winkeliers die een winkelpand huren, kunnen ook zonparticipaties kopen. Hoe meer u investeert, hoe hoger de opbrengst.

Profiteer

Een rekenvoorbeeld: u investeert 300 euro in zonparticipaties. Dat levert u jaarlijks 37,50 euro aan besparing op. Dat bedrag wordt als een teruggave op de energiebelasting verrekend met de jaarlijkse eindafrekening.

Postcoderoosregeling

Deze actie staat bekend als de postcoderoosregeling. Er zijn geen risico’s aan verbonden, want de overheid garandeert teruggave van energiebelasting voor 15 jaar. In het rekenvoorbeeld bedraagt de totale opbrengst in 15 jaar dan 562,50 euro. Dat is 262,50 euro winst!

Doe mee en schrijf in via onderstaand formulier. Eerst meer informatie? Neem contact op.