Jubbega-Hoornsterzwaag De Duurzaamste

Hieronder wordt per week aangegeven hoeveel zonnepanelen er in die week verkocht zijn. Voor elke 10 zonnepanelen wordt er 1 paneel gedoneerd aan het MFA.

In de eerste thermometer wordt het aantal gedoneerde zonnepanelen weergegeven. In de tweede thermometer wordt weergegeven hoe het stroomverbruik van het MFA afneemt. Uiteindelijk kan dit op nul uitkomen!

 

DatumAantal zonnepanelen
Week 1 0
week 2 4
week 3 0
week 4 4
week 5 0
week 6 4
Totaal12 zonnepanelen

Aantal gedoneerde zonnepanelen

30
1

Stroomverbruik MFA (in kwh)

380000
376220

 

Uitnodiging

Beste inwoner van Jubbega-Hoornsterzwaag,

Mooi allemaal: die afspraken over het klimaat in Parijs en Den Haag... maar wat doen we hier, in Jubbega-Hoornsterzwaag? Er liggen veel kansen, te mooi om te laten liggen. Daarom hebben we een plan om Jubbega-Hoornsterzwaag de duurzaamste te maken.

Het plan houdt in dat er zonnepanelen komen van en voor iedereen. En ook door als inwoners samen energie in te kopen via de goedkoopste lokale aanbieder, kan Jubbega-Hoornsterzwaag profiteren. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee en goed voor onze mooie dorpen!

In de flyer bij deze uitnodiging staat alvast meer informatie. Op maandag 20 januari in De Kompenije vertellen we alles en kunt u vragen stellen. Daarom nodigen we u van harte uit; hoe meer deelnemers, hoe beter. 

Het mooie aan dit project is dat iedereen kan meedoen! U hoeft uw hele dak niet vol zonnepanelen te leggen, u kunt er ook eentje kopen die op een andere plek ligt. Daarmee bespaart u al geld. Bovendien profiteren De Kompenije (dat dak moet vol) en verenigingen mee. Als we allemaal samen de schouders eronder zetten, komen veel voordelen terug naar Jubbega-Hoornsterzwaag.

Graag tot ziens op maandag 20 januari, 19.30 uur in De Kompenije.

 

Flyer

Belangstelling voor zonnepanelen

Enorm leuk dat u wilt deelnemen in een van LECO’s Zonnedakenbij u of in een van de andere dorpen! U zet daarmee een concrete stap naar lokale en groen opgewekte energie.

Wanneer u het inschrijfformulier invult, ontvangt u van ons gedetailleerde informatie over de verdere procedure. Hulp nodig of vragen? Bel 06-54936859 mail naar info(at)leco-energie(dot)nl.

Inschrijvingsformulier

Ik wil één of meerdere zonnepanelen kopen voor eigen dak of op een LECO Zonnedak. Neem s.v.p. contact met mij op.
 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
:
:
:
10 min 3  =  Voer het resultaat in a.u.b.