Ambitie

Ambitie.

Over 4 jaar heeft heel Opsterland wel eens van LECO gehoord, en hebben we 3000 particuliere en 240 zakelijke klanten, die we voorzien van duurzame energie die in Opsterland geproduceerd wordt. Daarmee zijn we hard op weg naar de 3000 klanten = 25% van de Opsterlandse huishoudens. We organisaeren ledenbijeenkomsten en er zullen veel ontmoetingen zijn tussen de leden : om thema's met elkaar te bespreken, kennis en ervaring uit te wisselen, nieuwe ideeenuit te werken of om in de vorm van een excursie of fietstocht langs de productielocaties te gaan. LECO wil nadrukkelijk onderdeel zijn van het Opsterlandse netwerk van bedrijven, organisaties en personen die zich met duurzaamheid en projecten daaromtrent bezighouden.

                                          LECO verbindt,initieert,produceert,faciliteert en investeert.

Dat kan omdat we met een grote groep enthousiaste vrijwilligers gaan werken. We werken met elkaar aan alle facetten van een duurzame energievoorziening: productie,levering,besparing en we willen nieuwe mogelijkheden voor duurzame opwek exploreren.

Deze ambitie is uitgewerkt in het businessplan van LECO.

LECO is van ons.

In Opsterland heeft een voorbereidingsgroep de Lokale Energie Cooperatie Opsterland opgericht. Het doel is om duurzame energie te produceren en te benutten. Groene energie. Van, voor en door inwoners van Opsterland en omstreken.

Meer kunt u lezen in de folder LECO is van ons. Deze folder zullen we tijdens de informatiebijeenkomsten uitdelen. U kunt hem ook downloaden.

Voor vragen en om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Leco. Via telefoonnummer :06-54936859 of via e-mail : lecoenergie3(at)gmail(dot)com