Aanvraag offerte

LECO heeft de ambitie om de gemeente Opsterland in 2025 energie neutraal maken. Dat is een forse opdracht. Omdat niet alles tegelijk kan is het grootste dorp Gorredijk tot pilot dorp gebombardeerd. Gorredijk moet in 2020 – over 4 jaar – energieneutraal zijn. Om een indruk te geven. Dat betekent dat er in 4 jaar ruim 70.000 zonnepanelen moeten worden geplaatst op daken van woningen en bedrijfsgebouwen. LECO heeft met installateurs in Opsterland een overeenkomst gesloten.  Dit consortium brengt offertes uit via LECO en sluit graag met u een overeenkomst.

Zonnepanelen zijn bij LECO verkrijgbaar. Door landelijk centraal in te kopen zijn scherpe prijzen te maken. De prijzen van de zonnepanelen dalen nog steeds. De exacte prijzen verstrekken wij bij het afgeven van een offerte.
    
Wanneer u een aanvraag voor een offerte doet, kunnen wij u advies geven over de (zelf) financiering en over de heffingskorting ( in bepaalde gevallen is een korting van € 0,09 per kWh mogelijk). De btw die verschuldigd is bij aankoop van een installatie, kan voor een particulier huishouden  teruggevraagd worden bij de belastingdienst. Hierbij willen we u behulpzaam zijn.  
 
Wist u dat tot wel 90% energie bespaard kan worden door uw huidige lampen te vervangen door led verlichting!
            
Zelfs thuis oplaadpunten zijn mogelijk.
Warmtepompen zijn leverbaar en bij uw inspanningen om zo energiezuinig mogelijk bezig te zijn , kunnen wij u van dienst zijn. 

Zonatlas.

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wat de opbrengst dan zou kunnen zijn? Op www.zonatlas.nl/provincie-friesland/ kunt u dit snel en simpel bekijken.

Vraag offerte aan

LECO zal zo snel mogelijk contact met u opnemen en een offerte uitbrengen.
Vul onderstaande offerte aanvraag in en verstuur die naar LECO, uw lokale energie coöperatie. 
 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:


*:
:
*:
*:
:
*: