Aanvraag offerte

LECO had de ambitie om gezamenlijk de gemeente Opsterland in 2025 energie neutraal maken. Dat is een forse opdracht. Omdat niet alles tegelijk kan is het grootste dorp Gorredijk tot pilot dorp gebombardeerd. Gorredijk moet in 2020 energieneutraal zijn. Om een indruk te geven. Dat betekent dat er binnen een korte periode ruim 70.000 zonnepanelen moeten worden geplaatst op daken van woningen en bedrijfsgebouwen. Deze ambitie moeten wij bijstellen. Het is niet haalbaar gebleken. LECO heeft met Green installation Group BV (afgekort : Greenig) en Zon Zeker Friesland een overeenkomst gesloten. Deze bedrijven zullen begin 2020 een dependance in Jubbega vestigen. Door tussenkomst van LECO worden offertes uitgebracht  en wij  sluiten graag met u een overeenkomst.

Greenig houdt zich bezig met de grotere projecten en Zon Zeker Friesland (website : zonzekerfriesland.nl ) met de panelen op daken van particuliere woningen. Op maandag 20 januari 2020 om 19.30 uur wordt in de Kompenije te Jubbega een informatieavond georganiseerd. Kort daarop wordt in Jubbega gestart met een huis aan huis actie. 

Om een indicatie te geven van de prijzen :

10 zonnepanelen compleet € 2751 ; 15 panelen € 3631 en 20 panelen € 4546. (ex btw)

Zonnepanelen zijn bij LECO verkrijgbaar. Op de dependance zijn die ook zichtbaar. Wij zijn in staat de zonnepanelen tegen scherpe prijzen in te kopen en daardoor ook scherpe offertes uit te brengen. De prijzen van de zonnepanelen dalen nog steeds. De exacte prijzen verstrekken wij bij het afgeven van een offerte.

 De btw die verschuldigd is bij aankoop van een installatie, kan voor een particulier huishouden  teruggevraagd worden bij de belastingdienst. Wij regelen dit voor u zonder dat er kosten aan verboden zijn. Dus gratis.
 
Wist u dat tot wel 90% energie bespaard kan worden door uw huidige lampen te vervangen door led verlichting!
            
Zelfs thuis oplaadpunten zijn mogelijk.
Warmtepompen zijn leverbaar en bij uw inspanningen om zo energiezuinig mogelijk bezig te zijn , kunnen wij u van dienst zijn. 

Zonatlas.

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wat de opbrengst dan zou kunnen zijn? Op www.zonatlas.nl/provincie-friesland/ kunt u dit snel en simpel bekijken.

Vraag offerte aan

LECO zal zo snel mogelijk contact met u opnemen en een offerte uitbrengen.
Vul onderstaande offerte aanvraag in en verstuur die naar LECO, uw lokale energie coöperatie. 
 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:


*:
:
*:
*:
:
*: